Berita Utama

Fabric Giveaway by Little Mama

fabric giveaway big banner Fabric Giveaway by Little Mama

herm...godek punya godek aka BW, terjumpa la blog nie...heehee...tekan punya tekan,ada la lak GA..cinta hati nak la join nie GA nie--->>LITTLE MAMA
jadi mana la tau kot ada rezeki di bulan mulia nie, dpt la adiah tuk lucky draw yg kan dibuat...hermm adiah dia pon best...siap ada CO-SPONSOR lagi dr LITTLE MAMA LOVE

Cute la dianyer blog...so meh terjah blog yg bg GA best nie...

*~AnaK MeRdEKa!~*

NUR HASYA UZMA ANAK MERDEKA-31 OGOS 2009
31 OGOS 2010-1st Year

org lain sesibuk sambut merdeka tahun lepas, ibu lak sibuk sakit tunggu si cinta kuar....heeheheee...akhirnya jam 1.56pagi lahirla si cinta NUR HASYA UZMA...hermmm...nie kenangan merdeka tahun lps...

tahun nie lak genap la anak ibu da setahun...ibu mendoakan agar anak ibu sentiasa membesar dalam keimanan n ketakwaan dan sentiasa memperolehi kesejahteraan hendak-NYA. muahhhh...muahhhh...

si cinta telah masuk satu tahun, tp dlm waktu yang sama juga la, si cinta ibu nie demam n selsema...bertepatan dgn itu, xdapat la nk wat x-tiviti yg best2,coz melayan ja si hasya cinta ibu nie....merengot merengek.....sian anak ibu...beralih tahun,hasya pun sakit2 skit...tp alhamdulillah juga,xda la tinggi sgt suhu badan dia...

walopon anak tgh demam n selsema....cita2/misi ibu nak bw si kecik comei nie gi snap gmbau kat studio gambar telah berjaya...dgn keadaan si hasya yg xsihat tue,sempat juga tue...ngeh2..kenangan satu tahun yg ibu sisipkan buat hasya nie...xkisah la cmn pon,tetap nak ke sana...dan akhirnya...yey!berjaya...sian anak ibu terpaksa la ikut kerenah ibu walopon demam2..xpekan...nnt bila da besar,leh la si hasya tunjukkan kepada sesapa...ini la gambar masa 1 tahun...tui dak?heeheee....

ye la skrg ibu da 28 tahun, tp ibu pun ada gmbar masa setahun yg tok ngan wan g snap kat studio gambar mana ntah...so skrg turn ibu lak nak bg chance pada hasya uzma.....^-^


mamatisya-duit-raya-2010-giveaway

jom reramai memeriahkan majlis---->> klik ler

flo-ellens-1st-giveaway

Mesti tertanya2 kenapa tetiba ada pic as atas nie...heehee nak tau kena la klik sini

Yg terlintas------>>>>
Setelah melihat terus terpikir,pandai anak si ellen nie berposing,makin besar makin menarik posing2nyer...ngeh2..siap ada ke arah tepi tue,mesti tgh cekak pinggang ke apa tue...ada gaya nak jadi model ni ellen....huuhuu...


Yg Diteka------>>>>
Pic 1:11bulan
Pic 2:7bulan
Pic 3:2 1/2 tahun
Pic 4:1 tahun 6 bulan

tag:
echa
anis

^PRINCESSQISH GA^

hermmm kenapa ntah 2 ari nie,setelah menghupdate blog nie,rajin pulak la aku search GA....nie salah satu GA yg aku nak join...tp dapat join setelah aku jadi polower--->>
Sesaper nk join gi la sini erk!


TEMA BLOG
"CINTA HATI"-sesungguhnya kewujudan cinta inilah memberikan aku kekuatan,alhamdulillah dgn izin ALLAH juga...adanya cintahati+cintahatiku=cinta,maka terbitlah@terwujudlah@terberanaklah blog aku yang tak seberapa nie.xla semolek@segah blog2 org lain,tp alhamdulillah seadanya,ianya sekadar mengisi kekosongan waktu yang kalo kosong.

BENDA YANG ANDA SUKA DAN DIIMPIKAN

1st utk benda suka buat, ntah la kenapa, aku nie suka benda2 lama,x-pecialy pinggan mangkuk lama...pinggan bunga kangkung ngan bunga lily kecik2 tue....ntah la kenapa..nampak cantik n menarik, ada ja yang aku nk kumpulkan..setakat nie ada la sikit,yang mana sempat dpt beli n kumpul tue...nie dalam mission nak jejak katil besi lama lak...huuhuuu...

2nd untuk yg diimpikan, aku kalo bleh nak ada umah ala2 moden kampung gitu+ didiami oleh satu keluarga yang sungguh harmoni (maknanya family aku yg bahgia lew)...wink2...

TAG FRIEND
anis
lily
kak nita


*Da kot setakat nie...andai ada terkurang...minta tuan umah GA tolong gitau erk!

~GA From MRSKELLY~

Ada sedikit info tentang Apron
"Apron merupakan pakaian perlindungan luar yang melindungi terutamya di bahagian hadapan badan. Ianya kemungkinan dipakai atas sebab alasan kebersihan termasuk juga melindung pakaian daripada haus dan lusuh.Apron secara umum adalah sebahagian daripada pakaian seragam untuk sesetengah kategori pekerjaan, termasuk pelayan-pelayan, jururawat dan pembantu rumah."

heehee...jadi amat berguna juga apron nie kepada kita...
so bertambah elok lagi seandainya kita dapat percuma(^*^)...nak x apron seperti di bawah nie...apa lagi terjah dgn klik gambau bawah nie yer...


~kuntung kalo dpt siap ada set dgn sarung tangan masak + pelapik angkat periuk lagi...
mrskelly ada 10 set oooo kengkawan to GA~

*p/s:-mrskelly nie rajin jg wat GA, dulu pernah jg teringin nak join,tp lom ada blog lg...heehee...nie da terberanak da blog aku,maka try n error ja la dulu,tui dak?

GIvE aWaY RayEr


isk!isk...geramnyer tgk brg2 antik dlm blog kakNOr...da lama xjengah2 sana...sebelumnya terberanak blog nie,ada juga dok kelebek2 sana...nie da alang2 ada blog ni,berbetulan tetiba terbuka lak arini...wahhhhh...ada GA...nak join...nak join....mana tau rezki bln mulia nie,bln ramadhan...

Mana2 yang nak juga join GA nie sila klik-->>GA
heheee...kalo la aku terbetuah antara yg bertuah...wahhh best
nyer...dpt la tambah kawan set pinggan kangkung aku yang ada dlm lemari tue...antara yg yg ditawarkan adiah2 seperti di bawah nie...tgk la kengkawan,mesti rasa terujakan kalo dpt..sapa xmaukan...moga ada rezki la tuk aku naaa...heehee...

1st
2nd
3rd
#p/s:-meh le reramai join sini yer--->>MRSNOR

Little Princess/ Prince of Posing Contest

Ibu Hasya nak join contest nie...
Sesapa nak join nie syarat2nya--->sini

Berikut merupakan gambar yang ibu nak tempek
untuk cinta ibu masuk contest
NAMA:NUR HASYA UZMA MOHAMMAD NORDIN
UMUR:12 BULAN(31 Ogos 2010)
Gambar ini diambil semasa cuti hujung minggu,masa nie tgh buhsan2,
xtau apa nak main lagi ngan si cinta ibu nie...
test2 bg dia pakai,xlak dia buang tudung tue...steady jer dia pakainyer...
kebetulan jer gambar nie disnap,berbetulan dgn dia menggayakan
kepalanya yg dibiarkan senget tue....
pandai lak si cinta HASYA nie wat posing gitu...
kadang2 xyah suruh dia pandai jer nak sengeh depan camera...
ada byk lagi dia posing pakai tudung nie,tp ibu cinta pilih yg nie je la...

so kredit kepada penaja:-->>

&

Senyuman Manis Si Comel GiveAway


Setelah lama xmenghupdate blog ini,tetiba ibu cinta secara tidak sengaja telah menjumpai satu GA yang dianjurkan oleh MAMAZARITH, GA
ini telah membuatkan ibu juga ingin terjebak
sama bersama ibu-ibu yang lain...
untuk pengetahuan semua GA ini dianjurkan bersempena birthday Zarith yang bakal menjelma 20 Ogos 2010.

So...bersempena dengan birthday cinta ibu yang akan menjelma 31 Ogos 2010 ini, maka cukuplah umur anak ibu 1TAHUN..... ibu harap GA ini memberi rezki kepada cinta ibu~ NUR HASYA UZMA...

So kepada sesapa yg ingin untuk menyertai sama sila klik gambar ZARITH di bawah @ sini

Jadi dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim....
~
~~
~~
~Inilah senyuman yang sentiasa mengubat ati ibu..
senyuman PUTERI MERDEKA.....
Semoga anak ibu sentiasa dilimpahkan dengan segala keberkatan dan kerahmatan.....~
**nasibla si hasya tunjukkan satu gg dia jer...kalo tak,nampakla gg yang besar gg arnab tue...da la suka makan bb carrot....

DETAILS:
Nama Penuh Sicomel: NUR HASYA UZMA MOHAMMAD NORDIN
Umur Sicomel: 11 Bulan lebih
Status Sicomel : Anak sayaler...
Nama Pengirim: ZARINA ISMAIL

~p/s:kepada cinta hati MAMAZARITH, si ZARITH ler....epi 2nd Bezday...~