Berita Utama

Juaimurah Got Ball Fb Contest

Aku nie mmg suka kelebek http://juaimurah.blogspot.com/ . Bleh kata tiap2 ari aku akan buka tgk,kot2 ada brg yg bleh digrab..byk oooo kalo nk tau brg hasya yg aku beli kat sini, cloth bookla, warmer la, mainan lion fisher price la, soft mat ABC la, isk! byk sungguh la....da sekodi da brg hasya yg aku beli kat sini...


heehee...tetiba bila aku buka ada la satu post about title macam kat atas tue...upanya ada contest tuk budak techik....yey!ibu suka...heehee...sibuk la aku past tue menjadikan si cinta got ball...heehee...aku blasah amik ball senaman ouesmate aku...org wat senaman,aku guna tuk posing2...n beberapa kandid gambar si sinta aku snap...so terus aku mail ke kak wosssss aka cabaikering.


check out list:

1. get a nice picture of your baby (boyfriend pun boleh) with a BALL-DONE

2. email it to juaimurahshop@gmail.com and put in ur name, facebook acc link, picture description -DONE

3. we will upload the picture in juaimurah preloved facebook-KAK WOS DA DONEKAN

4. tag at least 5 of your friends on the picture & post the picture link on your fbpage -DONE

5. wait for the judgement day! -WAIT LA NIE...

6. we will get all juaimurah members to click like to get the winner! - SO ALL MEMBERS, SILA LIKE YER...


*so meh la semua meriahkan majlis kawen nie,eh!silap lak, contest ball nie...

owhhh stress!

haaahaaa.....korang rasa ada ka tempat macamnie...mana tau, kot tgh2 drive tue tetiba ternampak signboard nie....heehee...aman dunia nooo...semua org free dr stress bila dok kawasan nie...ada ka? ting tong ting tong...eheh!cam la ada yer...aku bukan apa tetiba dok tekan pala otak yahoo, toing2 ternampak la pic nie...rasa cam best lak,tue yg copy paste gmbar nie...kot2 la ada sesapa penah lalu,penah sampai ka, pernah terserempak ka?mana la kita tau kan,dlm kita dok cari tue, upanya ada org penah pi dah...heehee...tenang kot kalo ada kat situ nooh...ye oo ooo jer...


kalo g tempat free dr stress nie kemudian bleh plak dok benang2...waaaa bestnya rasa...

p/s:~aku xda la stress pownn...sesajer sonok tgk sign tue...

KuAtkAn SEmaNgaT yE!

ermmm....kata2 semangat ini kutujukan untuk diriku sendirik...mana taknya...semasa lahirkan si hasya aritu kan bulan puasa...sekarang nie da bulan rejab nak masuk syaaban,maka nnt akan datangla bulan umat iaitu bulan RAMADHAN...maka akupun skarang tgh marathon pecut la tuk gantikan posa....bkn 2 3 hari...ini bersamaan dgn 23 hari...lahirkan hasya masa 10 Ramadhan, tp yg 3 hari lagi tue adalah puasa yg ditinggalkan atas nasihat Dr....disebabkan masa tue badanku kekurangan ayaq dlm badan,jd Dr takut nnt aku xda kudrat yg kuat masa nak lahirkan bbku...

maka dengan inilah,semangat tgh kuat skrg ini untuk membayar kembali puasa2 ku yang ditinggalkan....bermula da beberapa minggu lepas lagi aku da settlekan 2 3 ari dalam seminggu...alhamdulillah....nie pula time aku menulis nie,aku posa juga...cuma nak ceritakan kat sini,waktu dok belek2 n kelebek2 keja kat opis, sesambil tv terbuka, adalah rancangan JJCM...ala jalan2 cari mkn tue..amboiiiii si Serina tue masuk satu kedai nie...kedai nie makanan istimewa dia MURTABAK...makkk aiiiiii....kecuq2 ayaq liuq aihhhh...hermmm sedaonya..tmbah lagi bila si serina tue dok muncung2 molot dia makan,dgn ekpresi muka yg sungguh menyelerakan....haiiiiiiiii!rasa sedap nyaaaaa...
kalo time posa byk la org dok juai murtabak kat tepi jalan,pasar ramadhan,bazaar ramadhan, stall depan umah dan kat tempat2 yang seswaiii dgnnya la....time skrg nie,murtabak ada...tp xla sbyk time posa tue kan....tgk sana murtabak sini murtabak,sampai naik pening tgk murtabak...dgn ini aku rasa ptg nnt pas blk keja amik si kecik tomei aku tue,aku nk singgah beli murtabak laaaaa....nyummm...nyummmm....nnt hasya lak akan ckp mummmmummmm...heehee


hermm...murtabak daging ke? ayam ke? ayam+daging ke? nak oder yg mana nie??isk!



tp apa2 pown aku kena kuatkan semangat berposa demi menggantikan semua....heehee...semua org ckp,lain kali plan betui2...bg time cun...heehee...yg pasti aku hanya berserah pada rezeki time tue...alhamdulillah..anak yg dilahirkan pada Ramadhan nie la byk membantu aku untuk sentiasa tersenyum dan semakin tersenyum....kena kuat juga walopon terpaksa berteriak dlm kelas ngaja..seb bek kali nie dak2 dlm setiap kelas aku tue xda seramai seperti sebelumnya...jd xda la perlu terpekik terlolongkan...dak2 tue depan mata jer....heeheee

SeSajer Jer

Sebenarnya saja dok kelebek blog2 org nie tetiba terjumpa la satu web nie...best juga try2 explore dpt la aku menerobos untuk menempek gmbar si cinta techik sorang nie. Ini adalah cubaan pertama setelah aku abis kelas tadi. kelas tadi kalo u'all nak tau 45 org jer...eh!silap buang 5 kat blakang tue maka jadi 4 org jaa..haahaa..blk jer,click sana click sini...dan la aku buat x-tra baganza tuk gmbr di bawah...cubaan jer nie...nnt2 kita edit lagi erk....