Berita Utama

bEriTA GuMbiRa....

Alhamdulillah....aku bersyukur ke hadrat ilahi pada tarikh 28 September 2010 aku telah terima satu surat yg memberi aku perkhabaran yg sgt gembira....aku telah ditukarkan pulang ke semenanjung.....bersyukur sgt2...aku bukannya tak suka dok sarawak nie, tp aku hanya berada di sini bersama cinta kecik tue jer berdua,sedangkan my cintahatiku dok semenanjung....hermmm cmn la nama berkeluarga tp dok asing2kan...jadi dengan perkhabaran inilah membuatkan hari2ku bertambah ceria berbunga....si cinta pun cam tau2 jer kami dpt blk, so dia pon ceria semacam jer setiap hari....

Surat penangguhan telah aku fak ke tempat baru dan alhamdulillah telah diluluskan...maka nnt 1/11/2010 aku akan memulakan tugas di tempat baru...dan skrg nie aku sibuk dok fikir camna nak settlekan semua hal satu persatu utk memudahkan semuanya sebelum aku berangkat pulang....jadi diharapkan semuanya berjalan lancar...

selepas nie kami akan bersatu tinggal bersama.

*-*
~Cintahati + Cintahatiku + Cinta~

Birthday Lucky Draw By Naufal N Nureen


Setelah di tag oleh peneroka blog aka rakan seperjuangan masa kat YU TIE EIM, Pn HaS...
maka dgn ini ibu cinta pun telah menjebakkan diri utk turut
serta sama lucky draw nie--->>LUCKY DRAW

berbetulan CT yg akan sambut bezeday, hamba lak akan sambut anniber-seri (cintahati+cintahatiku) yg ke-2...harap lucky la bulan 10 akan dtg nie...heehee

so meh reramei join this LD yg berdue date 25 Oktober 2010

nak tag
echa
jue-anna

kepada tuan tanah yg menganjurkan LD nie,
ibucinta mengucapkan hepi becoming bezday...semoga kehidupan anda sentiasa dirahmati dan dilindungi hendaknya...

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW

*just sticky post until 4 oct

Tetiba terserempak dgn LUCKY DRAW...
due datenya 4 OKTOBER, berbetulan lagi 4 hari my AnIvesERi,
so arap ada tuah la ngan angka 4 nie...heehee...

nak join x?klik SINI

INI HADIAHNYERR..

BULAK MATA AKU MEMANDANG HADIAH NIE....


16 Pc Dinner Set


Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.





TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH SAYA SIAPA YANG TAU

~*SELAMAT HARI RAYA*~


KEPADA SEMUA...SELAMAT HARI RAYA DIUCAPKAN
SEMOGA HARI RAYA KALI INI MEMBERI PENUH KEBERKATAN DAN KERAHMATAN KEPADA SEMUA

nie ada duit raya skit kepada semua
pandai2 ler berbagi yer...


Black n White Contest


tu dia besaq2 chek letak banner B&W nie...sapa xnmpak xtau la....heehe....

  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...NOTE
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...WIT RAYER NIE KALO DPT
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...GMBR SPRT DBWH TP XTAU LA,OK KOT...ADA MY HUBBY N MY LITTLE ONE JG DLM GMBR...
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...DA FOLO DA, JD FOLOWER KE-641
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...WOKEH
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag.. ANISSSSS...join nie k
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..DONE ALREADY
Gambar yg dipertaruhkan adalah
vvvvvvvv
vvvvvvv
vvvvvv
vvvvv
vvvv
vvv
vv
v

nie gambar kami sekeluarga(cintahati,cintahatiku, n cinta) semasa ada farewell party member opis...nape ntah aku select gmbr nie tuk dipertaruhkan...mgkin ada luck kot...one happy family.....huuhuuu...

so let pray n wish me luck...

ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah



Nak join lg ler GA...
bkn apa tuk si cinta jg..
so meh reramai gi sini @ klik gambau banner di bwh
gambar cinta yg ibu pertaruhkan adalah
vvvvv
vvvv
vvv
vv
v
Nama: NUR HASYA UZMA MOHAMMAD NORDIN
Umur:1 tahun 2hari

so jom join sebelum tutup -->>8/9/2010 jam 5.32ptg
kepada farishah-->>~hapi advance birthday~

p/s:xtau kenapa,ibu suka sgt gmbar nie...so gambar nie jela ibu pertaruhkan...

KEK BATIK


tetiba anak tekak nie rasa nak makan kek batik lak...
jadi dengan ini rasanya,ptg karang nak molah kek batik la...
tp yg pasti aku da lama juga x molah kek batik nie....da ingat2 lupa da...
xper, ptg nie kita try cuba tgk cmn hasil yang akan diperolehi...

bahan2 kek batik:
1 paket milo 200g
1 bar butter
1/2 tin susu pekat
1 paket biscut marie

agak2 jadi dak rupa kek batik jd sesantik camnie...ngeh ngeh....