Berita Utama

GIVEAWAY #2 SUFFAH BEAUTY SHOP

nak mengjoinkan diri utk GA nie--->SUFFAH BEAUTY SHOP
sesiapa nak tahu info tentang produk di atas sila la ke sini yer....SUFFAH BEAUTY SHOP

SEsUkA

ermmm...3 hari lepas ada attend kursus...
pening ngan byk lg hal...sian si Hasya Uzma...
tiap2 hari xbyk masa utk anak ibu...ibu da blk lewat sebab berulang yg ambil masa sejam..pg da nk kena kuar awal....xper utk waktu nie jer...pas nie kita abiskan masa bersama yer...

nie nak share ada skit pepatah yg dpt dijadikan panduan...

NAIK GEREK(basikal)
NAK LEPAS DRPD MENAPAK,
NAIK MOTOR,
NAK LEPAS DRPD MENGAYUH,
NAIK KERETA,
ADALAH UTK BERTEDUH....


p/s: ermmm...cuba anda semua fikir2kn apa maksud yg tersirat di sebalik pepatah tersebut...

Baby & Toy Contest

nak join klik sini


Gambar yg dipertaruhkanNUR HASYA UZMA MOHAMMAD NORDIN
31 OGOS 2009



jadi nak tag
anis
echa
zakiah


GA kiszydolls

melihatkan kepada blog adik balQish nie mmg mengujakan...tahniah kepada kamu yer...
dgn product yg owesome n ur art....perghhh cun melecun laaa....n tomei2 belaka...
chooo semua tgk hasil tgn adik kisz nie...tomeikan?



sesambil ber BW ada anjuran GA dr blog kisz nie...
hadiahnya pown menariik n tertariik ko mmg da bomb...heehee
chee tgk hadiahnya mengikut kategori:
3 plushies (Miss potty) kepade 3 pemenang
kategori 1 = kategori untuk ibu2(untuk anak2 kcik mereka)
kategori2 = kategori student(skul,kolej or u)
kategori3 = bekerja

syarat2 lak
1.jadi follower...
2.leave ur name n blog kat komen post
3.letakkan 3 gambar kiszydolls kat ats ni di blog anda n terangkan tentang GA kat blog anda
4.Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan...

duedatenye:
10 DISEMBER 2010

“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010

semua bw yg ingin menayangkan teeth anak sila la join yer link sini

saya mempertaruhkan
Nama penuh bayi/kanak-kanak: NUR HASYA UZMA MOHAMMAD NORDIN
D.O.B dan umur: 31 OGOS 2009
Hobby bayi/kanak-kanak tersebut: BERJALAN (sejak dpt merasai nikmat berjalan)
Berapa batang giginye yang dah ada sekarang: 6 BATANG

MAMARIFQY GIVE AWAY


ibu cinta join yer......
sebab.....

" SAYA NAK BANTAL ITU !! "

ucapan wat mamarifqy

ikan keli masak dgn kuah tempura...
masak bersama sayur kailan...
selamat menyambut ulang tahun kedua...
moga hingga ke akhirnya berkekalan....

ada bersama hidangan capati...
cuma xada sayur peria...
saling percaya,saling menghormati...
itu tambatan ikatan bahagia..


Cik Warnida GA


sesapa nak join meh klik----->>GA

jadi nak tag:
echa
has
mrs fiza

AWaRd!!!

10q la pada kwn aku sorang (art-nezz) nie..padahal da lama da dia bg award nie...tp aku nie xsempat2 nak dok melapangkan masa...ini kebetulan ada masa terluang nie...ambe menulis la skit walopon xlengkap....haahaaa


1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award....

ANIS

1. H = haaa!menjadi ooo perchentaan dia masa zaman scoolahh dulu...sampai jinjang pelamin...the heee theee heee

2. A = anak kepada pakcik Thanius (suka suki ja aku buh H....ada ka dak,lupo la...)

3. N = nuyin aka uyin anak anis...katanya nama nie xda kaitan dgn kes adik nurin tue tauuu...dia mmg nak nama nie...

4. I = ingat dia serius ka orangnya...bkn la nampak je serius...tp hermmm...org pernah tinggal sebilik ngan di ja tau....haahaaaa...gila2 nk mamposss nie dak nie...even da jadi ibu mithali pownnnn sama jg...

5. S = sesekali minah anis nie kalo dtg ayat sempoi dia best wooo...xda control2nyelah..dia tibai terus...heehee aku ingat lagi karangan yg dia buat masa time kami umo 17 taun (skrg pown masih sweet 17th)....karangan yang ada capsule2 tue...heehee...tinggi sungguh imaginasi dia kalah dr syek muzapar had naik kapai angkasa tue...

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...

1. Dah jadi isteri aka bidadari da pada somi chek....

2. Nak gemok skit....tp pas beranak berat bkn naik,tp makin turun...nie naik skit jer...

3. Nama aku start Z...dlm family ada FSZ x 2...abah n mak pandai susun nama anak2...FSZFSZ...

4. Pewot kecik...nak makan kena skit2 tp byk kali..skali jln mmg xjalan...

5. membaca!...dr kecik suka tipu tulis hobi membaca....padahal hampehhhh...

6. nie pertama kali aku dpt award dlm blog...TQ art-nez

7.suka wat tek mate...tp sejak ada anak nie mana ada masa terbuang da wehhhh,...dgn si kecik ja memanjang kalo ada masa....maklumla dia nk kita dok tempek kat muntut dia ja...heehee

8. pengumpul tupperware...sampai somi bg wrning suh benti la tabiat beli pastu simpan xpakai...haahaa

9. da lama da dok janji ngan somi nak g tgk wayang...saipa lalink xbw anje lg nie...heehee

10. puas la aku dok nak isi benda nie...heehe...


3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...

utk ini aku lom berjaya lg menjejak insan2 yg aku nak bg....nnt bila ada masa lpg aku pi bg kat 10 org nie k....

GIVEAWAY (CABUTAN BERTUAH) DI SUFFAH BEAUTY SHOP!!! #1

nak join GA SUFFAH BEAUTY SHOP x?
sesapa nak join meh la sini

Jadi di kesempatan ini....
cintahati nak wish kepada tuan empunya tanah blog...

Berakit-rakit ke hulu...
berenang-renang ketepian....
semoga panjang umurmu.....
dan pertambahan umur dipenuhi keberkatan.....



pisang emas dibawa belayar...
masak sebiji di atas peti.....
semoga keceriaan sentiasa terpancar....
kehidupan akan makin bertambah bererti....

and.....wish u all the best...

1st Giveaway Tinie (zon2u)

nak join jg GA dr Tinie
meh kita pakat join dehhhhh...

nak tag :
anis
hafizah_ismail


“Adrini’s First Annversary Contest”

cintahati nak try cuba tgk satu contest yg menjebakkan rasa jiwa yg meracau utk masuk...
jd mari la kita sama2 join di sini
ibu kepada cinta merasakan bahawa nak join utk kategori A.
byk sungguh spongebob....eh!bkn spongebob,silap sponsor la sebenarnya utk contest nie....antaranya adlh:

genius baby on board

http://geniusbabyonboard.blogspot.com

pati perfume for all

http://www.patiperfume.com


http://www.blingboutique.biz


http://shakleetrialpack.com/

Adrini's Anniversary Contest

http://akiikastore.blogspot.com

http://fxonlineshop.blogspot.com

http://clothdnz.blogspot.com/

http://bonitaclub.blogspot.com

berikut sisenaraikan benda yg telah dibuat utk bykkan chance nk dpt luck:
  • Put contest banner in your blog’s sidebar with link back to this contest page. – 1 chance.DONE
  • Must create one entry for this contest “Adrini’s First Annversary Contest” with links from our sponsors and Adrinis.com.DONE
  • Add Adrinis.com and contest sponsors link in your blog – 1 chance (per link)DONE
  • Add adrinis.com/blog in your bloglist – 1 chance.
  • Put link entry in your FaceBook (notes/status/wall,etc.) – 1 chance.DONE
  • Follow adrini’s in networkblog – 1 chance.DONE
  • Put link entry in your Twitter – 1 chance.
  • Like Adrini’s page in FaceBook – 1 chance.DONE

GA Teka & Menang Ibu3A

Setelah lama dok diam...
nak try luck kat GA yang KAK YONG anjurkan
meh le geng kita teka sesama...


Dgn ini ibu cinta aka cintahati meneka
1. RM 79.53
2.RM 81.52

KeLaM KAbUt tuL

seTelAh LamA MenYepIkan diri....ermmm...
iniLa MasA aKu dPt Curik tUk HupDate blog nie.....
PaNjang CitAnYa.....
Alkisah bermulanya...jeng jeng jeng, ya la sebelum nie aku kalut dok packing barg nak blik ke semenanjung...mana nak susun brg lg la,mana nak kemas lg la masuk kotak...mana nk cr brg perabot tuk perabih duit sementara nk blk sana lg...mana nak settlekan hal opis lg,yg aku terpaksa siapkan pengajaran dan pembelajaran, laporan tahunan, penilaian berterusan budak, kemas meja opis, set itu set ini....uishhhh! pening pala hotak aku time tue....kacau bilau...pas semua da settle, cuma menunggu masa blk lak....masa ari nak blk tue,mak aiiiii...aku tak lena sampai ke pagi dok kemaskan brg yg tinggal skit2 nie...simpan ini,itu ada lg,simpan itu,hat ni lak dah dok tertinggal lagi..macam2....da nak naik belon,tue diaaa aihhhh beranggaaih kiri kanan beg...huuhuuu..kat airport,lak ramai la geng2 opis anta,aku da pesan jgn maiii,satgi bukan xtau,byk lak ujan sana ujan sini...heehee...tp tue la depa mai juga...hnya 10Q n shukron jazila ja aku dpt ucapkan pada yg dtg....terharu oooo masa nak lepas gate masuk tueee...bagai dikata la....ujan la kejap kat depan pintu tue....heeheee

okeh! pas da blk lak, berbekalkan 2 beg besau (nie beg yg mula bw ke sarawak)yang berisi hanya kain bj aku n cinta kecil,terpaksa la lak berulang alik dr umah mertua ke umah mak...kejap ke sana kejap ke sini...da la itu hal kecik ja,tp yg paling penat aku kena berulang g keja....tiap2 pg sejam pergi,n sejam blk....seb bek la pulak suami da mula awal2 lg carik umah sewa...nak jadikan cita,rezeki kami murah dpt la menyewa rumah end lot dekat ngan opis aku....da ada umah da xpa la...tp aku nak dok sana cmn lg kan,brg sekontena lom sampai termasuk juga JaGunG a.k.a keta...dunia jadi caca marba la sat,mana nak fikirkan cinta nak letak mana nnt kalo da pindah umah sewa...tmn pon masih baru lg lom ada ramai org duduk,maka terpaksa dlm masa sebulan nie aku berulang alik ke tempat keja....naik kebas muntut dok drive keta ke opis...heehee itupon nasib la xda terkandas jam nenas ka,jam apple ka....
Walopong skrg nie terpaksa berkelam kabut sat,tp aku rasa terubat blk la...sebab kami dpt bersatu kembali menjadi satu keloarga yg swit....xda la lg sorg ke hulu sorg ke hilir...si cinta pon memalam kalo tidoq da xmo rapat ngan ibu nie....nak dok ngan cintahatiku ja.....pepagi muter aku da gi keja,upanya sebelum ayah dia g keja,dia dok mengerah tenaga ayahnya aka cintahatiku utk bw dia bersiar2 naik motor dulu...heehee da dpt bw blk kueh singgit,da xda masalah la kalo si ayah nak ke tempat keja...heehhee...cerdik lak cinta ni....nak nek motor punya pasal,....
keadaan kelam kabut nie mungkin akan berakhir xberapa lama lg pas da dpt setup umah dgn brg yg da sampai...da bleh wat keja opis dgn kelengkapan yg cukup....haahaa...wat masa skrg nie,aku tgh tumpang meja kwn sat nie, nk taip bg korg baca n sambil hupdate blog aku yg da lama xberidup nie....kelam kabut sungguh baik hal umah,hal opis,hal2 dan mcm2 hal...heehheee...moga pas nie kehidupan makin terurus...

bEriTA GuMbiRa....

Alhamdulillah....aku bersyukur ke hadrat ilahi pada tarikh 28 September 2010 aku telah terima satu surat yg memberi aku perkhabaran yg sgt gembira....aku telah ditukarkan pulang ke semenanjung.....bersyukur sgt2...aku bukannya tak suka dok sarawak nie, tp aku hanya berada di sini bersama cinta kecik tue jer berdua,sedangkan my cintahatiku dok semenanjung....hermmm cmn la nama berkeluarga tp dok asing2kan...jadi dengan perkhabaran inilah membuatkan hari2ku bertambah ceria berbunga....si cinta pun cam tau2 jer kami dpt blk, so dia pon ceria semacam jer setiap hari....

Surat penangguhan telah aku fak ke tempat baru dan alhamdulillah telah diluluskan...maka nnt 1/11/2010 aku akan memulakan tugas di tempat baru...dan skrg nie aku sibuk dok fikir camna nak settlekan semua hal satu persatu utk memudahkan semuanya sebelum aku berangkat pulang....jadi diharapkan semuanya berjalan lancar...

selepas nie kami akan bersatu tinggal bersama.

*-*
~Cintahati + Cintahatiku + Cinta~

Birthday Lucky Draw By Naufal N Nureen


Setelah di tag oleh peneroka blog aka rakan seperjuangan masa kat YU TIE EIM, Pn HaS...
maka dgn ini ibu cinta pun telah menjebakkan diri utk turut
serta sama lucky draw nie--->>LUCKY DRAW

berbetulan CT yg akan sambut bezeday, hamba lak akan sambut anniber-seri (cintahati+cintahatiku) yg ke-2...harap lucky la bulan 10 akan dtg nie...heehee

so meh reramei join this LD yg berdue date 25 Oktober 2010

nak tag
echa
jue-anna

kepada tuan tanah yg menganjurkan LD nie,
ibucinta mengucapkan hepi becoming bezday...semoga kehidupan anda sentiasa dirahmati dan dilindungi hendaknya...

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW

*just sticky post until 4 oct

Tetiba terserempak dgn LUCKY DRAW...
due datenya 4 OKTOBER, berbetulan lagi 4 hari my AnIvesERi,
so arap ada tuah la ngan angka 4 nie...heehee...

nak join x?klik SINI

INI HADIAHNYERR..

BULAK MATA AKU MEMANDANG HADIAH NIE....


16 Pc Dinner Set


Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.





TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH SAYA SIAPA YANG TAU

~*SELAMAT HARI RAYA*~


KEPADA SEMUA...SELAMAT HARI RAYA DIUCAPKAN
SEMOGA HARI RAYA KALI INI MEMBERI PENUH KEBERKATAN DAN KERAHMATAN KEPADA SEMUA

nie ada duit raya skit kepada semua
pandai2 ler berbagi yer...


Black n White Contest


tu dia besaq2 chek letak banner B&W nie...sapa xnmpak xtau la....heehe....

  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...NOTE
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...WIT RAYER NIE KALO DPT
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...GMBR SPRT DBWH TP XTAU LA,OK KOT...ADA MY HUBBY N MY LITTLE ONE JG DLM GMBR...
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...DA FOLO DA, JD FOLOWER KE-641
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...WOKEH
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag.. ANISSSSS...join nie k
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..DONE ALREADY
Gambar yg dipertaruhkan adalah
vvvvvvvv
vvvvvvv
vvvvvv
vvvvv
vvvv
vvv
vv
v

nie gambar kami sekeluarga(cintahati,cintahatiku, n cinta) semasa ada farewell party member opis...nape ntah aku select gmbr nie tuk dipertaruhkan...mgkin ada luck kot...one happy family.....huuhuuu...

so let pray n wish me luck...

ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah



Nak join lg ler GA...
bkn apa tuk si cinta jg..
so meh reramai gi sini @ klik gambau banner di bwh
gambar cinta yg ibu pertaruhkan adalah
vvvvv
vvvv
vvv
vv
v
Nama: NUR HASYA UZMA MOHAMMAD NORDIN
Umur:1 tahun 2hari

so jom join sebelum tutup -->>8/9/2010 jam 5.32ptg
kepada farishah-->>~hapi advance birthday~

p/s:xtau kenapa,ibu suka sgt gmbar nie...so gambar nie jela ibu pertaruhkan...

KEK BATIK


tetiba anak tekak nie rasa nak makan kek batik lak...
jadi dengan ini rasanya,ptg karang nak molah kek batik la...
tp yg pasti aku da lama juga x molah kek batik nie....da ingat2 lupa da...
xper, ptg nie kita try cuba tgk cmn hasil yang akan diperolehi...

bahan2 kek batik:
1 paket milo 200g
1 bar butter
1/2 tin susu pekat
1 paket biscut marie

agak2 jadi dak rupa kek batik jd sesantik camnie...ngeh ngeh....


Fabric Giveaway by Little Mama

fabric giveaway big banner Fabric Giveaway by Little Mama

herm...godek punya godek aka BW, terjumpa la blog nie...heehee...tekan punya tekan,ada la lak GA..cinta hati nak la join nie GA nie--->>LITTLE MAMA
jadi mana la tau kot ada rezeki di bulan mulia nie, dpt la adiah tuk lucky draw yg kan dibuat...hermm adiah dia pon best...siap ada CO-SPONSOR lagi dr LITTLE MAMA LOVE

Cute la dianyer blog...so meh terjah blog yg bg GA best nie...

*~AnaK MeRdEKa!~*

NUR HASYA UZMA ANAK MERDEKA-31 OGOS 2009
31 OGOS 2010-1st Year

org lain sesibuk sambut merdeka tahun lepas, ibu lak sibuk sakit tunggu si cinta kuar....heeheheee...akhirnya jam 1.56pagi lahirla si cinta NUR HASYA UZMA...hermmm...nie kenangan merdeka tahun lps...

tahun nie lak genap la anak ibu da setahun...ibu mendoakan agar anak ibu sentiasa membesar dalam keimanan n ketakwaan dan sentiasa memperolehi kesejahteraan hendak-NYA. muahhhh...muahhhh...

si cinta telah masuk satu tahun, tp dlm waktu yang sama juga la, si cinta ibu nie demam n selsema...bertepatan dgn itu, xdapat la nk wat x-tiviti yg best2,coz melayan ja si hasya cinta ibu nie....merengot merengek.....sian anak ibu...beralih tahun,hasya pun sakit2 skit...tp alhamdulillah juga,xda la tinggi sgt suhu badan dia...

walopon anak tgh demam n selsema....cita2/misi ibu nak bw si kecik comei nie gi snap gmbau kat studio gambar telah berjaya...dgn keadaan si hasya yg xsihat tue,sempat juga tue...ngeh2..kenangan satu tahun yg ibu sisipkan buat hasya nie...xkisah la cmn pon,tetap nak ke sana...dan akhirnya...yey!berjaya...sian anak ibu terpaksa la ikut kerenah ibu walopon demam2..xpekan...nnt bila da besar,leh la si hasya tunjukkan kepada sesapa...ini la gambar masa 1 tahun...tui dak?heeheee....

ye la skrg ibu da 28 tahun, tp ibu pun ada gmbar masa setahun yg tok ngan wan g snap kat studio gambar mana ntah...so skrg turn ibu lak nak bg chance pada hasya uzma.....^-^


mamatisya-duit-raya-2010-giveaway

jom reramai memeriahkan majlis---->> klik ler

flo-ellens-1st-giveaway

Mesti tertanya2 kenapa tetiba ada pic as atas nie...heehee nak tau kena la klik sini

Yg terlintas------>>>>
Setelah melihat terus terpikir,pandai anak si ellen nie berposing,makin besar makin menarik posing2nyer...ngeh2..siap ada ke arah tepi tue,mesti tgh cekak pinggang ke apa tue...ada gaya nak jadi model ni ellen....huuhuu...


Yg Diteka------>>>>
Pic 1:11bulan
Pic 2:7bulan
Pic 3:2 1/2 tahun
Pic 4:1 tahun 6 bulan

tag:
echa
anis

^PRINCESSQISH GA^

hermmm kenapa ntah 2 ari nie,setelah menghupdate blog nie,rajin pulak la aku search GA....nie salah satu GA yg aku nak join...tp dapat join setelah aku jadi polower--->>
Sesaper nk join gi la sini erk!


TEMA BLOG
"CINTA HATI"-sesungguhnya kewujudan cinta inilah memberikan aku kekuatan,alhamdulillah dgn izin ALLAH juga...adanya cintahati+cintahatiku=cinta,maka terbitlah@terwujudlah@terberanaklah blog aku yang tak seberapa nie.xla semolek@segah blog2 org lain,tp alhamdulillah seadanya,ianya sekadar mengisi kekosongan waktu yang kalo kosong.

BENDA YANG ANDA SUKA DAN DIIMPIKAN

1st utk benda suka buat, ntah la kenapa, aku nie suka benda2 lama,x-pecialy pinggan mangkuk lama...pinggan bunga kangkung ngan bunga lily kecik2 tue....ntah la kenapa..nampak cantik n menarik, ada ja yang aku nk kumpulkan..setakat nie ada la sikit,yang mana sempat dpt beli n kumpul tue...nie dalam mission nak jejak katil besi lama lak...huuhuuu...

2nd untuk yg diimpikan, aku kalo bleh nak ada umah ala2 moden kampung gitu+ didiami oleh satu keluarga yang sungguh harmoni (maknanya family aku yg bahgia lew)...wink2...

TAG FRIEND
anis
lily
kak nita


*Da kot setakat nie...andai ada terkurang...minta tuan umah GA tolong gitau erk!

~GA From MRSKELLY~

Ada sedikit info tentang Apron
"Apron merupakan pakaian perlindungan luar yang melindungi terutamya di bahagian hadapan badan. Ianya kemungkinan dipakai atas sebab alasan kebersihan termasuk juga melindung pakaian daripada haus dan lusuh.Apron secara umum adalah sebahagian daripada pakaian seragam untuk sesetengah kategori pekerjaan, termasuk pelayan-pelayan, jururawat dan pembantu rumah."

heehee...jadi amat berguna juga apron nie kepada kita...
so bertambah elok lagi seandainya kita dapat percuma(^*^)...nak x apron seperti di bawah nie...apa lagi terjah dgn klik gambau bawah nie yer...


~kuntung kalo dpt siap ada set dgn sarung tangan masak + pelapik angkat periuk lagi...
mrskelly ada 10 set oooo kengkawan to GA~

*p/s:-mrskelly nie rajin jg wat GA, dulu pernah jg teringin nak join,tp lom ada blog lg...heehee...nie da terberanak da blog aku,maka try n error ja la dulu,tui dak?

GIvE aWaY RayEr


isk!isk...geramnyer tgk brg2 antik dlm blog kakNOr...da lama xjengah2 sana...sebelumnya terberanak blog nie,ada juga dok kelebek2 sana...nie da alang2 ada blog ni,berbetulan tetiba terbuka lak arini...wahhhhh...ada GA...nak join...nak join....mana tau rezki bln mulia nie,bln ramadhan...

Mana2 yang nak juga join GA nie sila klik-->>GA
heheee...kalo la aku terbetuah antara yg bertuah...wahhh best
nyer...dpt la tambah kawan set pinggan kangkung aku yang ada dlm lemari tue...antara yg yg ditawarkan adiah2 seperti di bawah nie...tgk la kengkawan,mesti rasa terujakan kalo dpt..sapa xmaukan...moga ada rezki la tuk aku naaa...heehee...

1st
2nd
3rd
#p/s:-meh le reramai join sini yer--->>MRSNOR

Little Princess/ Prince of Posing Contest

Ibu Hasya nak join contest nie...
Sesapa nak join nie syarat2nya--->sini

Berikut merupakan gambar yang ibu nak tempek
untuk cinta ibu masuk contest
NAMA:NUR HASYA UZMA MOHAMMAD NORDIN
UMUR:12 BULAN(31 Ogos 2010)
Gambar ini diambil semasa cuti hujung minggu,masa nie tgh buhsan2,
xtau apa nak main lagi ngan si cinta ibu nie...
test2 bg dia pakai,xlak dia buang tudung tue...steady jer dia pakainyer...
kebetulan jer gambar nie disnap,berbetulan dgn dia menggayakan
kepalanya yg dibiarkan senget tue....
pandai lak si cinta HASYA nie wat posing gitu...
kadang2 xyah suruh dia pandai jer nak sengeh depan camera...
ada byk lagi dia posing pakai tudung nie,tp ibu cinta pilih yg nie je la...

so kredit kepada penaja:-->>

&

Senyuman Manis Si Comel GiveAway


Setelah lama xmenghupdate blog ini,tetiba ibu cinta secara tidak sengaja telah menjumpai satu GA yang dianjurkan oleh MAMAZARITH, GA
ini telah membuatkan ibu juga ingin terjebak
sama bersama ibu-ibu yang lain...
untuk pengetahuan semua GA ini dianjurkan bersempena birthday Zarith yang bakal menjelma 20 Ogos 2010.

So...bersempena dengan birthday cinta ibu yang akan menjelma 31 Ogos 2010 ini, maka cukuplah umur anak ibu 1TAHUN..... ibu harap GA ini memberi rezki kepada cinta ibu~ NUR HASYA UZMA...

So kepada sesapa yg ingin untuk menyertai sama sila klik gambar ZARITH di bawah @ sini

Jadi dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim....
~
~~
~~
~Inilah senyuman yang sentiasa mengubat ati ibu..
senyuman PUTERI MERDEKA.....
Semoga anak ibu sentiasa dilimpahkan dengan segala keberkatan dan kerahmatan.....~
**nasibla si hasya tunjukkan satu gg dia jer...kalo tak,nampakla gg yang besar gg arnab tue...da la suka makan bb carrot....

DETAILS:
Nama Penuh Sicomel: NUR HASYA UZMA MOHAMMAD NORDIN
Umur Sicomel: 11 Bulan lebih
Status Sicomel : Anak sayaler...
Nama Pengirim: ZARINA ISMAIL

~p/s:kepada cinta hati MAMAZARITH, si ZARITH ler....epi 2nd Bezday...~