Berita Utama

bEriTA GuMbiRa....

Alhamdulillah....aku bersyukur ke hadrat ilahi pada tarikh 28 September 2010 aku telah terima satu surat yg memberi aku perkhabaran yg sgt gembira....aku telah ditukarkan pulang ke semenanjung.....bersyukur sgt2...aku bukannya tak suka dok sarawak nie, tp aku hanya berada di sini bersama cinta kecik tue jer berdua,sedangkan my cintahatiku dok semenanjung....hermmm cmn la nama berkeluarga tp dok asing2kan...jadi dengan perkhabaran inilah membuatkan hari2ku bertambah ceria berbunga....si cinta pun cam tau2 jer kami dpt blk, so dia pon ceria semacam jer setiap hari....

Surat penangguhan telah aku fak ke tempat baru dan alhamdulillah telah diluluskan...maka nnt 1/11/2010 aku akan memulakan tugas di tempat baru...dan skrg nie aku sibuk dok fikir camna nak settlekan semua hal satu persatu utk memudahkan semuanya sebelum aku berangkat pulang....jadi diharapkan semuanya berjalan lancar...

selepas nie kami akan bersatu tinggal bersama.

*-*
~Cintahati + Cintahatiku + Cinta~

6 comments:

  1. alhamdullilah......

    Dulu saya pun cam gini gak.lepas kahwin kena tinggal berasingan.hari2 dok tunggu surat pertukaran.....bila dah dapat memang happy sesangat :)

    ReplyDelete
  2. yup,
    jalan tue rasa semua berbunga2...
    yer la dr pegnant sampai anak da setahun dok jaga sengsorang...da dpt good new...masyaallah....rasa xtau nak habaq cmn...

    ReplyDelete
  3. echa--->sama la kita yer,nie dr seblum sampai skrg da beranak pon dok asing2...hermmm...pas nie bersatu la kami blk...

    ReplyDelete
  4. wahh..tahniah!! saya dulu even sama semenanjung, tetap duk lain negeri..huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Makjang!!wah, x sangka mak jang ada blog..hehe..seronoknya mak jang dah nak balik semenanjung..tp yang sedihnya, kitaorg xsempat nak pergi sarawak lagi..hehe..nanti bolehla selalu jumpe hasya..

    ReplyDelete
  6. macik....amek award!

    http://anisthebumblebee.blogspot.com/2010/11/award.html


    dah dapat kah umah kt kulim nun?

    ReplyDelete